Székelyföldi
fotóvakációk

Különleges helyek. Különleges utak. Különleges fényképek.

Részletek

Mesebeli
tájak

Csoportos fotótúrák. Alkotótáborok.

Részletek

Felejthetetlen élmények

Egyéni igények szerint kialakított fotóvakációk.

Részletek

Szolgáltatások

Mit kínálunk?

Kiscsoportos, fix programos fotóvakációkat, egyedi igények szerint szervezett fotótúrákat, szakmai programokat, ezekhez kapcsolódó szolgáltatások megszervezését (szállás, étkezés, szállítás).

Csoportos fotótúrák

Csoportos fotótúrák

Egy vagy több-napos túrákat szervezünk, többnyire egy téma vagy egy tájegység megismerésére.

Egy-egy szakértő bevonásával járjuk körbe a kiválasztott témát, a tapasztalatszerzés mellett a tanulásnak is szerepet szánunk. Neked csak a fényképezőgépedet kell magaddal hozni, a többiről mi gondoskodunk.

Alkotótáborok

Alkotótáborok

Az alkotótáboraink keretében intenzív fotósprogramokat, szakmai beszélgetéseket meghívottakkal, fotóversenyt és egyéb meglepetéseket kínálunk.

A táborban a szakmai elégtételek mellett a kapcsolat-teremtési lehetőség és a kiváló hangulat is garantált.

Egyéni igények szerint kialakított fotóvakációk

Egyéni igények szerint kialakított fotóvakációk

Teljes egyéni igények szerint szervezett fotósprogramokat szervezünk, elkísérünk Székelyföld bármely sarkába, megszervezzük a teljes programodat, hogy neked csak a fényképezésre kelljen összpontosítani. Igényeiddel keress minket: Elérhetőség

Workshopok

Workshopok

Ezeken a programokon a tanulásé a főszerep. Azoknak a lelkes amatőröknek szántuk, akik szívesen fejlesztenék magukat a fényképezés terén. A program tartalmaz elméleti felkészítést, ugyanakkor a tanultakat ki is próbáljuk terepi gyakorlatokon. A képzések tematikusak.